БСП ще създаде Национален фонд за сближаване между регионите за

...
 БСП ще създаде Национален фонд за сближаване между регионите за
Коментари Харесай

Емил Хумчев: БСП ще създаде Национален фонд за целево субсидиране на изоставащите региони

 Open photo

 

„ Българска социалистическа партия ще сътвори Национален фонд за доближаване сред районите за целево субсидиране на изоставащите райони и приоритет ще бъдат Родопите. “ Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Смолян Емил Хумчев на предизборните си срещи в село Широка лъка и кв. Райково.

Присъстващите сложиха на вниманието на претендентите за народни представители от левицата най-тежките проблеми на община Смолян, като влошеното положение на пътната инфраструктура, демографската рецесия и ниските приходи на популацията. Емил Хумчев отговори на всички сложени въпроси, като подчертава на политиката по приходите и общественото подкрепяне. Основен приоритет на Българска социалистическа партия още веднъж ще бъде увеличение на минималната работна заплата на 850 лв., безвъзмездни медикаменти за децата до 14 години, безвъзмездни учебници за всички възпитаници от 1 до 12 клас и преизчисляване на пенсиите.

Освен лидерът, в полемиката взеха присъединяване и претендентите Виолета Бояджиева, Севдалин Хъшинов, Даниела Хаджиева, Николинка Марвакова.

Присъстващите показаха своята поддръжка за листата на Българска социалистическа партия и убеденост, че предизборните обещания ще бъдат извърши.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР